A Continuitás Magyarország 2009 Zrt. hazánk egyik meghatározó egyszer használatos élelmiszer csomagolást gyártó és forgalmazó cége.

A társaság fõ gyártási profilja: préslégformázási technológiával elõállitottt poharak, tányérok, tálak és tetõs dobozok, különféle méretben, színben és kivitelben.

A saját gyártáson kívül kereskedelmi kínálatunk skáláján szereplő legfontosabb termékek: habdobozok, tálcák, papíráruk, pizzás dobozok, alu termékek, cukrászati kellékek, PE tasakok, szemetesek, evőeszközök valamint különféle kiegészítő termékek (adagolók, cappuccino )

A gyártott és forgalmazott termékek széles skáláját raktárkészletről kínáljuk vevőinknek és megrendelőinknek.

A Continuitás Mo. 2009 Zrt. folyamatos és országos kiterjedésű jelenlétén és tevékenységén keresztül elkötelezte magát a rugalmas megoldások, illetve kiváló szolgáltatások nyújtása mellett.

Megrendelőink gyorsabb és ütemezett kiszolgálása érdekében több gépkocsiból álló flottát üzemeltetünk áruink gyors és pontos kiszállítása érdekében.

Cégünk üzleti filozófiájának része, hogy a Continuitás Mo 2009 Zrt. maga is érdekelt üzletfelei sikereiben, ezzel is hozzásegítve őket az értékesítési volumen folyamatos növeléséhez.