Bevásárló kosár

Telefonszám: +36 1 261 7536

INGYENES KISZÁLLÍTÁS Budapesten nettó 30.000 Ft vásárlás felett!

Ügyfélfiókom

Kérdése van?

Telefon: +36 1 261 7536

Közösségi média

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

Continuitás Magyarország 2009 Zrt. (2253 Tápióság, Bicskei út 58.), továbbiakban: Szervező, által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.

A Játékban való részvételhez szükséges a Continuitas Magyarország 2009 Zrt. által https://www.facebook.com/ContinuitasMo2009Zrt oldalon posztolt játékfelhívás utasításait követve: követni az adott nyereményjátékot meghirdető Facebook oldalát, kedvelni (like) az utolsó 3 bejegyzését, és megjegyzésben/hozzászólásban megjelölni három személyt (@név). A játékban csak az vesz részt, aki valós személyeket jelöl meg.

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A nyereményjáték ideje: A Játék 2023. október 20-tól – október 29-ig 19:00 óráig tart. Sorsolás október 29-én este.

Egy Játékos egy válasszal vehet részt a játékban, ahol követi a posztban megjelölt oldalakat, kedveli a szervező által posztolt utolsó 3 bejegyzését, és megjegyzésben/hozzászólásban megjelöl három valós személyt a nyereményjáték bejegyzése alatt.

A Játék nyereménye egy halloweeni termék csomag. A sorsolásra 2023. október 29-én kerül sor, véletlenszerűen, számítógép segítségével. A Szervező az ajándék nyertesének nevét az adott Instagram poszt hozzászólásában közzéteszi a sorsolástól számított 24 órán belül.

A nyertesnek fel kell vennie a kapcsolatot velünk Facebook üzenetben. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe!

A nyertes a nyereményjáték sorsolást követően 60 napon belül köteles felvenni a szervezővel a kapcsolatot. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való felvétele meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény felvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítse a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A játékos hozzájárulását adja, hogy nyeremény esetén a Szervező későbbiekben megkeresheti a termékkel kapcsolatos tapasztalatai felhasználása érdekében.

A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

Ez a promóció nem a Facebook és Instagram (META) szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

Ingyenes szállítás Budapesten

nettó 30 000 Ft feletti vásárláskor

14 napos garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Országos kiszállítás

Futárszolgálat

Biztonságos fizetés

Átutalás / Utánvét